Heerlijk uit eten bij Restaurant De KriekelEen culinaire belevenis in Heelsum

Reserveer een tafel
Ons hotel is open, maar ons restaurant is gesloten
Ons restaurant is t/m 9 februari 2021 gesloten. Blijft u overnachten? Dan kunt u gebruikmaken van onze afhaal- en bezorgservice. Daarmee is het mogelijk om te genieten van ontbijt, lunch, diner en drankjes op uw hotelkamer. Let op! Er is een aangepaste menukaart. Zo kunt u zich nog steeds laten verwennen tijdens uw verblijf en genieten van alle comfort, maar dan net even anders dan u van ons gewend bent. Zo voldoen wij volledig aan alle richtlijnen van het RIVM om u een onbezorgd verblijf te garanderen.


Restaurant De Kriekel

De chef-kok en keukenbrigade laten zich bij het samenstellen van de menukaart inspireren door de seizoenen en dagverse producten. Kies bij het diner een overheerlijke en bijpassende wijn uit het gevarieerde aanbod met enkele onbetwiste toppers. Gerechten bereiden met respect is de kernkwaliteit van Restaurant De Kriekel. Er wordt gebruik gemaakt van klassieke methoden, maar met volop moderne invloeden. Kortom, ieder gerecht wordt zo samengesteld dat het een ware smaaksensatie is.

Openingstijden

  • Ontbijt: 07:00- 11:00
  • Lunch: 12:00 – 17:00
  • Diner: 17:00 – 21:00
  • Late night snack: 21:00 – 23:00

Sfeerbeelden van Restaurant De Kriekel

Menukaart

 


 

Restaurant de Kriekel

"Lekker vooraf"

  • BROODPLANKJEVers afgebakken vloerbrood | aioli | hummus4,50

Soepen

  • DAGSOEPDagelijks wisselende soep 6,50
  • GOULASHSOEPwinters | gevuld7,50
  • POMODORISoep van tomaat | pesto | crouton 6,50
  • WILDBOUILLON Dubbel getrokken wildbouillon | ravioli bospaddenstoel7,50

Lekker voor erbij

  • RATATOUILLE4,50
  • AMBACHTELIJKE FRITES 3,50
  • GEMENGDE SALADE 3,50
  • KRUIDIGE ROSEVAL AARDAPPELEN 3,50

Plates

  • FLETCHER BURGER Oude kaas | gekarameliseerde uitjes | bacon | tomaat | jalapeño peper 16,50
  • KIP SATÉ Spies van gemarineerde gildehoen | kroepoek | atjar | krokante uitjes | satésaus16,50

Voorgerechten

  • RILETTE VAN MAKREELGerookte makreel | zoet-zuur groente tuintje | zuurdesem croutons10,50
  • CARPACCIODungesneden rundermuis | zongedroogde tomaat | Grana Padano | pittenmix | truffelcrème 12,50
  • VIJGENCARPACCIO Vijgencarpaccio | paddenstoelen | balsamico stroop10,50
  • WILDZWIJNSALADE Wildzwijn | walnoten | cranberries10,50

Hoofdgerechten

  • EENDENBORST Tamme eendenborst | gemarineerd in honing en zwarte peper | zuurkool | paddenstoelen | bitterbal van zuurkool | cranberriesaus21,50
  • HEILBOT Gebakken heilbot filet | risotto I geroosterde peen | beurre noisette22,50
  • KALFSSUKADE Langzaam gegaarde sukade | rode kool | aardappelpuree 19,50
  • NICE 2 MEAT UVlees van de dag, uw gastheer/gastvrouw informeert u graag!21,50
  • NICE 2 SEA UVis van de dag, uw gastheer/gastvrouw informeert u graag!21,50
  • POMPOENRISOTTOPompoenrisotto | flespompoen | pompoenchips | pitten 19,50
  • TOURNEDOS Gebakken tournedos | gekonfijte roseval | ratatouille | jus van truffel 26,50

Desserts

  • CHEESECAKE Huisgemaakte sinaasappel cheesecake | bastogne | mandarijn solero ijs7,50
  • CREME BRULEECrème brûlée | kaneelijs 8,50
  • DAME BLANCHE, MAAR DAN ANDERS Vanille-ijs | bananenbrood I kletskop van chocolade | warme chocoladesaus | slagroom 7,50
  • KAASPLANKSelectie uit vier Europese en regionale kazen I rozijnenbrood | vijgenjam13,50

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info