Restaurant De Kriekel
De chef-kok en keukenbrigade laten zich bij het samenstellen van de menukaart inspireren door de seizoenen en dagverse producten. Kies bij het diner een overheerlijke en bijpassende wijn uit het gevarieerde aanbod met enkele onbetwiste toppers. Gerechten bereiden met respect is de kernkwaliteit van Restaurant De Kriekel. Er wordt gebruik gemaakt van klassieke methoden, maar met volop moderne invloeden. Kortom, ieder gerecht wordt zo samengesteld dat het een ware smaaksensatie is.
Openingstijden van het restaurant
- Ontbijt: 07:00- 11:00
- Lunch: 11:00 – 17:00
- Diner: 17:00 – 22:00
- Late night snack: 21:00 – 23:00
Menukaart
Lunchkaart
LUNCH | 11.00 - 17.00
BROOD & CO
- CARPACCIO | 13,50Dun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, rucola en ambachtelijke pesto
- GEROOKTE ZALM | 13,50Met topping van kappertjes en kruidensla
- PULLED CHICKEN | 13,50Met dun gesneden rode ui, peterselie en BBQ-saus
- TOAST CHAMPIGNON | 10,50Gebakken champignons met Bourgondische kruiden en kruidenboter
- CLUBSANDWICH CLASSIC | 13,00Kipfilet, oude kaas, bacon, ei, tomaat en mesclun sla
LEKKER VOOR ERBIJ
- BROODPLANKJE | 5,00Vers afgebakken brood met diverse smeersels
- AMBACHTELIJKE FRITES | 3,50Met mayonaise
- SEIZOENSSALADE | 3,50Salade met ingrediënten van het seizoen
WARME LUNCHGERECHTEN
- 12-UURTJE | 13,00Ambachtelijke rundvleeskroket, mini uitsmijter, seizoenssoep en salade
- KLASSIEKE UITSMIJTER | 8,503 Spiegeleieren met boerenachterham en jonge kaas
- KROKETTEN OP BROOD | 9,502 Ambachtelijke rundvleeskroketten geserveerd met mosterd
- KLASSIEKE BOERENTOSTI | 7,50Boerenachterham, kaas en ketchup
LUNCHPLATES
- KIPSATÉ BALI | 17,50Geserveerd met cassave, krokante uitjes en Balinese pindasaus
- FISH & CHIPS | 17,50Witvis in een krokant jasje met ravigottesaus
- FLETCHER BURGER | 17,50100% Runderburger op een brioche bol met tomaat, zoetzure augurk, krokante uienringen en cajunsalsa
SOEPEN
- POMODORISOEP | 6,50Soep van pomodori tomaat met pesto
- SOEP VAN HET SEIZOEN | 6,50Seizoensgebonden wisselende soep
SALADES
- CARPACCIO I 16,50Dun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, mesclun en ambachtelijke pesto
- GEROOKTE ZALM | 16,5Frisse salade met gerookte zalm, crème fraîche, cornichons en dille
- GEITENKAAS | 13,50Rijkgevulde salade met rode biet en dressing van balsamicoazijn
- CAESAR I 14,50Pulled chicken, bacon, ei, tomaat, Grana Padano, ansjovis en Caesar dressing
ZOETE TREK
- SORBET FRUIT | 9,50Verschillende soorten ijs met vers fruit en slagroom
- DAME BLANCHE | 7,50Vanille-ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom
Dinerkaart
Lekker vooraf
- BROODPLANKJE I 5,00Vers afgebakken brood met diverse smeersels
- POMODORISOEP I 6,50Soep van pomodori tomaat met pesto
- SOEP VAN HET SEIZOEN | 6,50Seizoensgebonden wisselende soep
Voorgerechten
- CARPACCIO I 14,50Dun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, mesclun en ambachtelijke pesto
- SERRANOHAM | 13,50"Tompouce van Serranoham met roomkaas, trammezzinocrouton, rucola, Grana Padano en zoetzure rode ui"
- ZALM | 12,50Taartje van gerookte zalm met kappertjes, mesclun, bieslook en crème fraîche
- *MAKREEL | 11,50Rilette van gerookte makreel met een groententuintje, mesclun en zuurdesemcroutons
- COUSCOUS | 11,50*Salade van volkoren couscous, geroosterde zoete aardappel en gebrande geitenkaas
Hoofdgerechten
- PASTA BOLOGNESE I 16,50Verse pasta met tomatensaus, rundergehakt en geraspte kaas
- *GEGRILDE RIB-EYE | 25,50Met gebakken ui, champignons, spek en Maderajus
- *LAMSSTOOF | 21,50Gestoofd lamsvlees met mediterrane groenten en roseval aardappel
- GEBAKKEN ZALMMOOT | 27,50Gebakken moot van zalm met pastinaak, groententuintje en dragonsaus
- *PORTOBELLO | 21,50Gevulde portobello met duxelle van paddenstoelen, kruidige roomkaas en sjalottensaus
Fletcher klassiekers
- FLETCHER BURGER I 17,50100% Runderburger op een brioche bol met tomaat, zoetzure augurk, krokante uienringen en cajunsalsa
- KIPSATÉ BALI I 17,50Geserveerd met cassave, krokante uitjes en Balinese pindasaus
- FISH & CHIPS | 17,50Witvis in een krokant jasje met ravigottesaus
Maaltijdsalades
- CARPACCIO I 20,00Dun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, mesclun en ambachtelijke pesto
- GEROOKTE ZALM I 20,00Frisse salade met gerookte zalm, crème fraîche, cornichons en dille
- GEITENKAAS I 17,00Rijkgevulde salade met rode biet en dressing van balsamicoazijn
- CAESAR I 18,00Pulled chicken, bacon, ei, tomaat, Grana Padano, ansjovis en Caesar dressing
Lekker voor erbij
- AMBACHTELIJKE FRITES I 3,50Met mayonaise
- SEIZOENSSALADE I 3,50Salade met ingrediënten van het seizoen
- GEROOSTERDE ROSEVAL AARDAPPEL | 4,50Met aioli
- SEIZOENSGROENTEN | 5,50Geroosterde seizoensgroenten
Desserts
- KAASPLANKJE I 14,50Diverse binnen- en buitenlandse kazen, rozijnenbrood en appelstroop
- DAME BLANCHE I 7,50Vanille-ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom
- *FRAMBOZENPARFAIT | 9,00Met pure chocolade en sinaasappel
- *BAVAROIS | 9,00Bavarois van limoen met en gelei van limoncello
- KOFFIE COMPLEET | 8,50Koffie of thee naar keuze met bonbons, kletskop, brownie en slagroom
Kinderkaart
Kleintje vooraf
- POMODORISOEP I 4,25Soep van pomodori tomaat met pesto
- SOEP VAN HET SEIZOEN I 4,25Seizoensgebonden wisselende soep
- KIPCOCKTAIL I 5,50Frisse cocktail met kip, ananas, komkommer en cocktailsaus
Buikje rond
- KIPSATÉ I 8,501 Stokje kipsaté, frietjes, kroepoek en satésaus
- HAMBURGER I 8,50Broodje hamburger met tomaat, jonge kaas, sla, ketchup, mayonaise en frietjes
- FISH & CHIPS I 8,50Witvis in een krokant jasje met ravigottesaus
- SPAGHETTI I 8,50Met tomatensaus, rundergehakt en geraspte kaas
Zoet feestje
- BROWNIE I 4,50Met kokosroom
- HUISGEMAAKT BANANENBROOD I 2,50
- VERSE FRUITSALADE I 4,25
- KINDERIJSJE I 4,502 Bolletjes ijs met slagroom en spikkels