.

Foodcollege


Ben je klaar om geïnspireerd te worden? Ontmoet dan onze Chef-kok voor het Foodcollege. Een inspirerend verhaal door Chef-kok Tonny Berentsen van sterrenrestaurant De Kromme Dissel over inspiratie, oorsprong van ingrediënten en passie voor je vak. Zittend aan de tafel waar de gasten een drietal kleine hapjes en non-alcoholische drankjes krijgen vertelt Chef-kok Tonny Berentsen zijn verhaal. Waar krijgt hij inspiratie van, waar komen de ingrediënten vandaan en hoe ‘managet’ hij zijn keukenbrigade. Na afloop van het college krijgen gasten zijn kookboek inspiratie mee naar huis als naslagwerk. Een bijzonder verhaal over de oorsprong van inspiratie en passie voor je vak waar iedereen door geraakt zal worden.

Meer weten? bel 0347 - 329 092 of mail naar sales@fletcher.nl

Bekijk alle activiteiten
 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Selecteer een datum

U moet eerst een aankomstdatum selecteren voordat u kunt doorgaan met uw reservering.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info